суббота, 21 января 2017 г.

Екс-заступник міністра «ДНР» розповів про справжню ситуацію у псевдореспубліках



Введення «митних» постів між терористичними «ДНР» і «ЛНР» є показником нездатності так званої влади «республік» керувати окупованими бойовиками територіями Донбасу.

Таку думку висловив колишній заступник міністра МЗС ДНР» Борис Борисов на своїй сторінці у «Фейсбуці», – передає Остров.


«Остання митна війна між «ДНР» і «ЛНР» змушує все-таки сформулювати поняття «норми» і «відхилення від норми». У випадку з республіками ми маємо справу з явним відхиленням. «Нормально» – це єдина митна територія, хоча б у межах двох республік. Все інше – це НЕ нормально», – пише фейковий екс-заступник міністра.

За його словами, «це вирок чинній владі як недієздатній, нездатній вирішити найпростіші питання, які не можуть не псувати своїми кривими ручками хоча б те, що до них століттями працювало нормально – при різних владах».

«Це вирок людям, що не мають більше права керувати цією територією, не мають права далі мучити людей», – резюмує Б. Борисов.

У коментарях до свого посту, він ще більш категорично висловився про ситуацію зі створенням міжреспубліканських» митниць: «Там у регіоні митниць немає з часів Катерини Другої, при всіх владах, і тут нате, б..ть – Полотницкий!!! Реформатор х…ов».

Борис Борисов став одним з перших активістів «російської весни», якого після отримання високої «посади» в «ДНР» кинули на «підвал». Під арештом він пробув близько місяця, після чого втік у Росію і зараз проживає в Москві.

Комментариев нет:

Отправить комментарий