среда, 10 января 2018 г.

У фейковій “ДНР” знімають псевдосюжети про “провокації” ЗСУ

Вродовж останньої доби значно активізувалися проросійські терористи в районі Світлодарської дуги. Окупанти декілька разів обстріляли українські позиції на південь від Світлодарська і на північ від Нижнього Лозового, застосовуючи при цьому міномети калібру 120 міліметрів.

Про це повідомив координатор центру “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, передає “Народна Правда“.

Тимчук повідомив, що бойовики ведуть вогонь з позицій між висотою 223.2 і Логвиновим, що чергується з вогнем з посадок між Логвиновим і Нижнім Лозовим.

“Мобільна вогнева група зі складу 7-ї омсбр терористів таким чином відпрацьовує “легенду” про відповідь на “провокації українських військ” для російського телебачення”, – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що терористи у своїх зведеннях почали посилено розганяти інформацію про те, що нібито на цій ділянці фронту ЗСУ ведуть обстріл бойовиків з БМП і гранатометів.

Тим часом в районі Світлодарської дуги зафіксовано появу новітнього російського комплексу радіорозвідки “Торн”.

Нагадаємо, раніше Дмитро Тимчук повідомив про масштабні втрати бойовиків. У період з 3 по 9 січня російсько-окупаційні війська на Донбасі підтвердили втрату 16 своїх бойовиків.

Раніше “Народна Правда” повідомляла, що втрати бойовиків “Л/ДНР” за грудень 2017-го склали 102 особи вбитими.

Також нагадаємо, що тільки 28 грудня, бойовики “ДНР” та російські військові на Донбасі втратили загиблими шестеро чоловік, ще троє – отримали поранення різних ступенів тяжкості.

Комментариев нет:

Отправить комментарий